X
Cloudex logo vertikalni 1

Disk u cloud-u za sekund!

iSCSI block storage

Dodajte svom računaru pouzdani virtualni disk. Ovo izuzetno zanimljivo infrastrukturno rešenje se povezuje na Windows ili Linux bez posebnog softvera i stvara disk željenog kapaciteta kome pristupate kao i svakom drugom disku i koga možete koristiti za kritične podatke (zavisno od brzine internet veze), kao udaljeni repozitorijum ili kao fleksibilno rešenje za bekap. Podaci na ovom disku se obezbeđeni OpenStack sistemom sa 3 replike.

Jednostavna instalacija i vidljivost kroz Windows Explorer čine iSCSI virtualni disk jako zgodno rešenje za smeštaj podataka, a za slučaj potrebe možete sa drugog uredjaja da pristupite svojim podacima koje imate na svom virtualnom disku. Uredjaj nije disk prostor za deljenje u funkcionalnom smislu, ali je pristupačan i vidljiv sa bilo kog uredjaja na kome se iSCSI disk može montirati.

250GB iSCSI prostora za skladištenje podataka

Uzmite svoj prostor na CloudEx platformi i povećajte nivo sigurnosti Vaših podataka. Korisnik ima slobodu da svojim alatima za Backup napravi kopije podataka na iSCSI disku. Na raspolaganju je i podrška administratora CloudEx-a.

€10,00EUR  mesečno

1TB iSCSI prostora za skladištenje podataka

Ukoliko su Vaše potrebe veće, evo rešenja. Uzmite svoj prostor na CloudEx platformi i povećajte nivo sigurnosti Vaših podataka. Korisnik ima slobodu da svojim alatima za Backup napravi kopije podataka na iSCSI disk. Na raspolaganju je i podrška administratora CloudEx-a.

€19,00EUR  mesečno