Sigurno mesto za vaše podatke

Iskoristitie servis za backup podataka sa računara i mobilnih uređaja na sigurnu lokaciju u cloud-u. Rešenje za sve mobilne i desktop operativne sisteme. Aplikacijom aktivnom u system tray-u jednostavno organizujete backup podataka. Servis se može koristiti i za sinhronizaciju podataka.

Pored prostora za backup, sistem pruža administratoru mogućnost nadzora i kontrole uspešnosti prenosa sadržaja u domenu. Prilagođava se struktura, podela i izolaciju sadržaja između korisnika domena.

Nad dokumentima u backup-u se može vremenski ograničeno uključiti file sharing za korisnike van domena.

FIle Backup Header

Pored prostora za backup, sistem pruža administratoru mogućnost nadzora i kontrole uspešnosti prenosa sadržaja u domenu. Prilagođava se struktura, podela i izolaciju sadržaja između korisnika domena.

Nad dokumentima u backup-u se može vremenski ograničeno uključiti file sharing za korisnike van domena.

Backup do 100GB prostora

Osnovni Backup

Do 5 korisničkih naloga medjusobno izolovanih po izboru administratora organizacije.

€10,00EUR  mesečno

Neograničeni* Backup

Pun komfor

Neograničen broj korisničkih naloga međusobno izolovanih po odabiru administratora organizacije.

€19,00EUR  mesečno

Administrirani Backup za organizacije

Podrška kakvu zaslužujete

Neograničen broj korisničkih naloga međusobno izolovanih po odabiru administratora organizacije. Stručnjaci CloudEx postavljaju kompletno backup okruženje kontrolišu rad i rade izmene po potrebi organizacije.

€39,00EUR  mesečno

* Neograničeni smeštajni kapacitet i prenos podataka podrazumeva fer korišćenje usluga, detaljnije definisano u opštim uslovima za korišćenje servisa i uobičajenom praksom za servise za deljenje podataka na Internetu.

Cloud Repository Header

Cloud prostor za backup

Jednostavno rešenje za korisnike i administratore.
Takozvani block-level prostor za podatke u cloud-u, poput SAN okruženja, za korisnika izgleda kao lokalni disk a zapravo je prostor u visoko dostupnom Ceph storage sistemu dostupnom sa svake lokacije.

Više o iSCSI rešenju.

250GB iSCSI prostora za skladištenje podataka

Uzmite svoj prostor na CloudEx platformi i povećajte nivo sigurnosti Vaših podataka. Korisnik ima slobodu da svojim alatima za Backup napravi kopije podataka na iSCSI disku. Na raspolaganju je i podrška administratora CloudEx-a.

€9,00EUR  mesečno

1TB iSCSI prostora za skladištenje podataka

Ukoliko su Vaše potrebe veće, evo rešenja. Uzmite svoj prostor na CloudEx platformi i povećajte nivo sigurnosti Vaših podataka. Korisnik ima slobodu da svojim alatima za Backup napravi kopije podataka na iSCSI disk. Na raspolaganju je i podrška administratora CloudEx-a.

€25,00EUR  mesečno

Veeam Availability Header

Veeam Cloud Connect – Backup

Veeam Backup rešenje omogućava brz i pouzdan image-based backup vSphere i Hyper-V virtualnih okruženja. Cloud Connect servis koji pruža CloudEx, obezbeđuje Veeam korisnicima da na jednostavan način prave kopije svog virtualnog okruženja na udaljenoj lokaciji. U sastavu Veeam aplikacije, CloudeEx je postavio WAN Accelerator* koji, tehnologijom globalnog keširanja i deduplikacijom, smanjuje sadržaj koji je potreban da se prense mrežom od korisnika do CloudEx-ove Veeam platforme u Data Centru. Ovim putem se štedi koriniskov uplink ka javnoj mreži.

*WAN Accelerator – Da bi ova funkcija bila operativna, potrebno je da se WAN Accelerator instalira i kod korisnika.

Veeam Availibility – Backup (1TB)

Napravite backup Vaših podataka i aplikacija. CloudEx Vam je omogućio da napravite backup Vaše radne stanice u cloud-u. Korisniku je na raspolaganju Email i interaktivna glasovna podrška administratora CloudEx-a.

€25,00EUR  mesečno

Više o Veeam

Više informacija o Veeam možete naći na Veeam Soulutions stranici.